Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Ημερίδα για τη Συνεκπαίδευση.

Την Πέμπτη 08/06/2017 οι εκπαιδευτικοί μιλούν για το έργο τους στο πλαίσιο της σχολικής τάξης:

«Καλές πρακτικές στις δομές συνεκπαίδευσης ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης 2016-17. Προτάσεις συνεργασίας, εξατομικευμένης εκπαιδευτικής παρέμβασης και βιωματικής μάθησης».

Η Επιμορφωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 08/06/2017, από τις 8:30 έως τις 14:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής», του Δήμου Αμπελοκήπων (Π. Γρηγορίου Ε΄12, Αμπελόκηποι) με τη συνεργασία της Δ/νσης ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και του Γραφείου της ΣΣ 10ης ΕΠ ΕΑΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

α) συνεργασίες εκπαιδευτικών γενικής και ειδικής αγωγής με στόχο την ομαλή μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο, την αρμονική συνύπαρξη στο πλαίσιο της τάξης μεικτής ικανότητας (τάξη φοίτησης), τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αποδοχής της διαφορετικότητας

β) ατομικές εργασίες εκπαιδευτικών της Παράλληλης Στήριξης και των Τμημάτων Ένταξης για την εξατομικευμένη παρέμβαση, τις εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας, το πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό

γ) βιωματικές μουσικές δραστηριότητες για την εκπαίδευση παιδιών με ΕΕΑ ή και Αναπηρία και παρουσίαση της δράσης της ομάδας ΜΟΥΣ.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα συνεκπαίδευσης

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.